top of page
Zoeken
  • ddebueger

Op zoek naar een goed gevoel

Bijgewerkt op: 31 jan. 2021


Je gelooft het misschien niet maar mijn grote missie is om mensen zich fijn te laten voelen. Lekkerder in je vel, een meer open hart waardoor je in staat bent om jezelf en anderen te accepteren zoals ze zijn.

Meestal probeer ik dit te bereiken door beter contact te maken met je lichaam. Minder het denken te laten domineren en emoties er te laten zijn. Hoewel enkel voelen ook weer niet de weg is naar geluk is het onderdrukken ervan zeer destructief.

Een manier om meer in je lichaam te komen is door massage. Omdat het geven van lessen bij mij iets is afgenomen, heb ik besloten een oude liefde weer op te pakken. Voetmassage. Hiervoor heb ik ooit eens 2 jaar op HBO-niveau een opleiding gevolgd. Helaas deze niet voltooid waardoor de kosten niet aftrekbaar zijn bij een aanvullende verzekering. Maar ik geef je nog steeds met veel liefde een ontspannende voetreflex massage. Ik doe echter geen medische behandelingen meer.

Voel je welkom om contact op te nemen voor een ontspanningsmassage.


Kosten: €30,- voor 45 minuten massage.


208 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page